|
Με επιτυχία και τη συμμετοχή ωφελούμενων ΤΕΒΑ από ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα της Αιτωλοακαρνανίας, ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες διατροφικών συμβουλών, υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Σκοπός της διεξαγωγής των ημερίδων με θέμα: «Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας», ήταν να αποτελέσουν οδηγό για μια καλύτερη διατροφική συμπεριφορά, αναδεικνύοντας τη σημασία και τα θετικά οφέλη της υγιεινής διατροφής για όλους. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν επτά ημερίδες διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, μια σε κάθε Δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, κατά τις ημερομηνίες:
Οι θεματικές ενότητες που παρουσιάστηκαν στις ημερίδες ήταν οι εξής:
Οι ημερίδες ολοκληρώθηκαν με τη συνεργασία και στήριξη των Δήμων Αγρινίου, Ι.Π. Μεσολογγίου, Ξηρομέρου, Θέρμου, Ακτίου - Βόνιτσας, Αμφιλοχίας και Ναυπακτίας, καθώς και των ομιλητών: Γεωργίας Δημητρούκα, Υγιεινολόγου, Επόπτριας Δημόσιας Υγείας, Τζένης Αγγελή & Κωνσταντίνου Μπούσδρα, Εκπαιδευτών μαγειρικής τέχνης, Ελένης Μελίστα, Κωνσταντίνας Τασούλα & Ευθυμίας Σφήκα, Διατροφολόγων - Διαιτολόγων και Σπυριδούλας Λιότσου, Τεχνολόγου Τροφίμων. Η ημερίδες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τη Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5000218).
|